Nyt sitten sanon miten asiat on enkä halua kierrellä. Ihmiset on tässä iässä jo sen verran aikuismaisia ja pitäisi olla fiksuja, että täytyis ymmärtää puhetta. No.. kuitenkin mulla sattu tällänen pikku juttu. (siitä on jo vähän aikaa..) mutta kuitenkin..

Kerroin eräälle parhaimmalle kaverilleni tälläisen pienen salaisuuden, ja tietysti oletin, ettei tämä leviäisi heti eteenpäin. Ajattelin vielä mainita ja sanoa "Älä sitten kauheasti levitä." ja luulin että asia olisi näin okei. Sitten seuraavana päivänä kouluun tultuani tämän kaverini erittäin hyvä ystävä tuli puhumaan minulle juuri tästä "salaisuudesta." Kihisin oikein raivosta sillä luulin oikeasti, että paras ystävä olisi voinut olla luottamuksen arvoinen..

Kun sitten tämän ystäväni kanssa keskustelimme asiasta, hän vain sanoi: "sanoit ettei tarvii kauheesti levittää!" Mielestäni lapsellista. Itse olisin ainakin ymmärtänyt vihjeen.. Minulle asia oli todella tärkeä ja loukkaannuin todella kun ystäväni vielä sanoi: "No eihän toi nyt ollu mikään iso juttu." Mutta eihän toiset voi tietää mitkä asiat joillekkin merkitsee!

Nykyään olemme kuitenkin ihan puheväleissä ja sovimme olevamme luokkatoverita.